WAT MAAKT HET LEVEN DE MOEITE WAARD?

Ouderen aan het woord die permanent van intensieve zorg afhankelijk zijn

Veel ouderen met ernstige fysieke beperkingen of dementie ervaren hun leven nog steeds als waardevol. Waar zit hem dat in? Volgens geestelijk verzorger Peterjan van der Wal is het vooral belangrijk dat zij zich verbonden voelen met de mensen om hen heen. In deze relaties spelen wederkerigheid en gelijkwaardigheid een belangrijke rol. Dinsdag 24 april  verdedigt Van der Wal zijn proefschrift Wat maakt het leven de moeite waard? Ouderen aan het woord die permanent van intensieve zorg afhankelijk zijn aan de Universiteit voor Humanistiek.

Na de promotie is er een symposium, met onder meer Joris Slaets en Anne-Mei Thé. Informatie en aanmelden

Klik hier voor het persbericht.

Lees hier een interview met dr.ds. Peterjan van der Wal (LOC nieuwsberichten)

Dit proefschrift werd mede mogelijk gemaakt met financiële steun van het Jo Visser Fonds, de Stichting Rotterdam, de Stichting Deo Volente en de Maatschappij van Welstand.