Project Description

Het bestuur bestaat uit drs. Jenneke van Pijpen (voorzitter), drs. Kees de Graauw (penningmeester), drs. Mark Janssen, en komt elk kwartaal bijeen.

Danielle Swart is manager van het Jo Visser fonds (voorheen Vereniging Het Zonnehuis). Met haar communicatieachtergrond en als erkend fondsenwerver (ISF) is Danielle aanspreekpunt voor relaties en donateurs, en verantwoordelijk voor projectmanagement, communicatiebeleid, bureauzaken en bestuursondersteuning. Ze is verder betrokken bij diverse goede doelen en maatschappelijke organisaties die zich inzetten voor waardige (ouderen)zorg.

Contact

JO VISSER AWARD

Zet jij je in voor waardige zorg voor kwetsbare ouderen, of werk je in een organisatie die dat doet? Wie weet win jij de Jo Visser award en de financiële bijdrage? We reiken sinds 2012 jaarlijks deze prijs uit, met daarbij de uitnodiging om een jaar lang ambassadeur voor Waardige zorg te zijn.

Lees meer

Van strategie naar beleid

Het Jo Visser fonds wil haar motto ‘Vaardig jong, waardig oud’ inzetten om haar doelen vast te stellen en te behalen. Het motto is leidend in de projecten en in de eigen organisatie. Het Jo Visser fonds richt zich op kwetsbare ouderen en betrekt jongeren die al dan niet een opleiding in Zorg & Welzijn volgen. Samen met partner Leyden Academy wordt ingezet op thema’s (praktijkgericht) onderzoek, ontwikkeling (projecten) en onderwijs (verbinding/beeldvorming).

Klik hier voor onze jaarberichten.